Vinyl vloer

Vinyl is een ontzettend veelzijdig product en daarom een uitstekende keuze als het gaat om het bedekken van de vloer. Een vinyl vloer is effen, makkelijk schoon te maken en isoleert goed. Daarnaast is het materiaal ontzettend simpel om zelf te plaatsen. Voor ruimtes die intensief worden gebruikt, is vinyl een prima keuze. Het ziet er mooi uit en het is goed te onderhouden. Is er geknoeid? Dat is zo weer schoongemaakt. Vinyl vloeren zijn er in tal van verschillende dessins. Het is dus eenvoudig om een vinyl te kiezen wat aansluit bij uw smaak of de stijl van de ruimte waarin het vinyl geplaatst moet worden.

Talloze soorten vinyl en dessins

Vinyl vloeren zijn er in tal van uitvoeringen en afmetingen. Of het nu gaat om een natuurlijk hout of steen patroon, metaalachtige vloeren of andere dessins, Zanza heeft het. Daarnaast is de nieuwste generatie vinyl geschikt voor iedere ruimte in het huis of bedrijf, ook voor de keuken en de badkamer. Bij Zanza heeft u een uitgebreide keuze en betaalt u voor het vinyl een aantrekkelijke prijs. Daardoor is het hippe vinyl niet alleen een uitstekende keuze, maar ook nog eens heel betaalbaar. En bovenal een ideale oplossing voor mensen met allergieën.

Een lage prijs en een uitstekende service

In onze showroom kunt u alle vinylsoorten bekijken. Zoals het kurkvinyl of vinyl op de rol, maar ook het innovatieve klikvinyl. Met het moderne kliksysteem is het wel heel eenvoudig om het vinyl perfect te leggen. U heeft niet eens gereedschap nodig. Het klikvinyl is dempend en bestand tegen vocht, dus een prima keuze voor bedrijven, voor de badkamer of keuken. De prijs ligt iets hoger, maar is bij Zanza nog steeds een betaalbare oplossing. Ook het zelfklevende vinyl is bij Zanza te verkrijgen voor fantastisch lage prijzen. Dit vinyl is makkelijk aan te brengen op de ondergrond en ook weer eenvoudig te verwijderen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, wij geven altijd een eerlijk en deskundig advies en een uitstekende service. Wilt u het vinyl gelijk meenemen? Wij regelen indien nodig een aanhanger voor u.