Wandtegels keuken

Wandtegels voor de keuken moeten waterdicht zijn en ook hittebestendig. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook vooral mooi zijn. Tegenwoordig is de keuken vaak een verlengstuk van uw leefruimte en het is dan ook prettig als u met de wandtegels volledig kunt aansluiten op uw stijl en smaak. Dit kunnen prachtige keramische tegels zijn, maar ook tegels van natuursteen. Het is handig om een kleurenstaaltje van het aanrechtblad mee te nemen, zodat u gelijk kunt zien of de tegels matchen. Bij Zanza vindt u tegels met een landelijke warmte, een strak design of in de traditionele kleuren, u kunt werkelijk alle kanten op. Voor welke tegel u ook kiest, ze zijn altijd zeer scherp geprijsd.

Een deskundig advies op alle vlakken

De bekende metro tegeltjes worden nog steeds vaak in de keuken gebruikt, maar ook het mozaïek is een echte hit voor de keuken. Het fijne van een gladde wandtegel in de keuken is dat hij makkelijk te reinigen is en daardoor erg hygiënisch. De deskundige medewerkers van Zanza kunnen u adviseren over de wandtegels voor de keuken, ook over het onderhoud. Daarbij kunt u door Zanza op weg geholpen worden met plaatsingsadvies. Als u de tegels zelf gaat plaatsen, kunt u ook gelijk het toebehoren voor de tegels meenemen. Bij Zanza hebben we namelijk alles onder één dak waardoor u thuis gelijk aan de slag kunt.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Zanza heeft al meer dan 30 jaar ervaring met tegels en we importeren de hoogste kwaliteit tegels zelf. Hierdoor blijft de prijs laag en profiteert de klant van een enorm prijsvoordeel. In onze Take-away kunt u de tegels gelijk mee naar huis nemen, eventueel met gebruik van onze Zanza trailer. Is uw droomtegel niet op voorraad? Dan zorgen wij voor een korte levertijd. Kom langs in de showroom en bekijk ons goedkope en uitgebreide aanbod.