Tegels voor de keuken

Of u nu in een boerderij woont, een appartement of een gezinswoning, de keuken is meestal het centrale punt van het huis. Doordat de keuken steeds meer een onderdeel van de leefomgeving is geworden, willen we ook graag dat de inrichting van de keuken mooi aansluit op de rest van de woning. Heeft u een moderne inrichting, dan ziet u dat meestal ook graag in de keuken terug met een strakke tegel. Gaat uw voorkeur meer uit naar hout in de keuken, dan zou het keramisch parket een perfecte oplossing kunnen zijn. Deze tegels hebben dezelfde uitstraling, maar wel alle eigenschappen van een tegel. Smaken zijn verschillend, iedereen zal een andere voorkeur hebben, daarom heeft Zanza ook zo’n uitgebreide collectie aan tegels voor de keuken. Bij Zanza is iedereen in staat om die ene droomtegel te vinden die precies in uw keuken past.

Bij Zanza maakt u de juiste keuze

Bij Zanza hebben we tegels voor de keukenvloer en voor de keukenwanden in verschillende stijlen. Het kan hier gaan om een keramische tegel of een natuursteen tegel. In de keuken moet men kunnen knoeien en met een keramische tegelvloer is dat geen probleem, het is zo weer opgeruimd. Een natuurstenen vloer vraagt iets meer zorg, maar kan wel van de keukenvloer het pronkstuk van uw huis maken. Voor de tegels aan de keukenwand is het verstandig om voor een waterdichte en hittebestendige tegel te kiezen. Het deskundige Zanza team kan u alles vertellen over de tegel die u op het oog heeft, waardoor u zeker weet dat u een juiste keuze maakt.

Hoogwaardige tegels voor de keuken voor een lage prijs

Zanza heeft al meer dan 30 jaar ervaring met tegels en we kunnen ons dan ook met recht een tegelexpert noemen. We importeren zelf de beste tegels tegen een aantrekkelijk prijs, wat een rechtstreeks voordeel voor de klant oplevert. Onze tegels zijn goedkoop, maar wel van een topkwaliteit. Onze service ligt hoog, voor welk product u ook kiest. De keukentegels gelijk meenemen kan bij onze Take-away en zijn ze niet op voorraad dan is de levertijd kort. Kom gewoon eens kijken in onze uitgebreide showroom, u zult er geen spijt van krijgen.