Tegels badkamer

Tegels voor de badkamer zijn er in alle soorten en maten. Van grote effen rechthoekige tegels, tot kleine gemêleerde mozaïek steentjes en alles daartussenin. Natuurlijk kiest u een tegel op persoonlijke voorkeur, maar het is ook slim om een klein beetje rekening te houden met de ruimte waar de tegels geplaatst moeten worden. Grote tegels laten bijvoorbeeld een kleine ruimte groter lijken en een mozaïek wand staat weer mooier in een grote ruimte. Bij Zanza kunt u in de uitgebreide collectie vast de tegel vinden die in de smaak valt en ook nog eens bij de ruimte past. Heeft u een deskundig advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Korte levertijd en lage prijzen

Het kan ook zijn dat u een inloopdouche wilt maken met vloertegels of u wilt de vloertegels combineren met de wandtegels. Meestal worden voor de vloer andere tegels gebruikt dan de tegels voor op de wand van de badkamer, maar er zijn altijd combinaties mogelijk door het uitgebreide assortiment. Wilt u een badkamertegel met een reliëf of juist een gladde en glanzende tegel? Of gaat de voorkeur uit naar matte natuurlijke kleuren? Ons tegelaanbod is zo groot, dat er altijd wel een tegel tussen zit die helemaal naar uw wens is. Door onze jarenlange ervaring met tegels, hebben wij ervoor gekozen om tegels van een topkwaliteit zelf te importeren. Hierdoor hebben wij een zeer korte levertijd en vaak kunt u de tegels zelfs gelijk mee naar huis nemen. Maar wat nog belangrijker is dat wij hierdoor de prijzen laag kunnen houden, wat aantrekkelijk is voor de klant.

Een uitgebreid assortiment in badkamertegels

Ook al zijn onze prijzen zeer laag, onze service houden we hoog. We staan altijd voor u klaar met een deskundig advies en onze vakmensen kunnen zelfs de tegels voor u plaatsen. Gaat u zelf aan de slag dan kunt u bij ons ook het toebehoren voor de badkamertegels vinden. Kom vandaag nog kijken naar ons uitgebreide assortiment.