Tegeloutlet

Ontdekken, kiezen, kopen en inladen? Het kan allemaal bij onze tegeloutlet. Op de speciale Take-away afdeling kunt u uw favoriete tegel kiezen en gelijk mee naar huis nemen. Past het niet in de auto? Maak dan gebruik van onze gratis Zanza trailer. Ook de tegels die niet op voorraad zijn, hebben zeer korte levertijden. Maar wat misschien nog belangrijker is, in de tegeloutlet vindt u hoogwaardige tegels voor spectaculaire prijzen. Door de keiharde promoties bespaart u al snel een flinke som geld.

In de tegeloutlet is het altijd uitverkoop

Als u gaat verbouwen lopen de kosten al snel op. Maar als u uw aankopen doet bij de Zanza tegeloutlet valt er genoeg te besparen. Zanza gelooft niet in eenmalige acties, hier is het iedere dag van het jaar uitverkoop. In de tegeloutlet komt u tal van verschillende topkwaliteit tegels tegen voor een zeer lage prijs, waardoor er misschien weer wat extra budget overblijft voor nieuw sanitair. Zanza heeft een uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. Wat u ook zoekt, bij Zanza vindt u tegels in alle maten, vormen en kleuren.

Ontdek ook onze andere producten

Behalve een enorme hoeveelheid aan tegels, heeft Zanza ook nog tal van andere producten. Zoals de toebehoren om de tegels te leggen of te plaatsen. Maar ook andere soorten van vloerdekking zoals parket, laminaat, kurk en nog veel meer. Kom gewoon eens een dag struinen in de showroom. Deskundige medewerkers kunnen u helpen met het maken van een juiste keuze. Als u gaat verbouwen of u bent aan het verbouwen, dan bent u bij de tegeloutlet op het juiste adres. Bespaar vandaag nog geld door bij Zanza uw keuze te maken.