Tegeldiscount

Bij de tegeldiscount van Zanza profiteert u van echte kortingen. Geen lokkers waarbij de uiteindelijk prijs toch blijkt tegen te vallen, maar hier worden de tegels verkocht voor een zeer scherpe prijs. In de tegeldiscount van Zanza kunt u allerlei verschillende soorten tegels vinden. Grote of kleine tegels, keramische tegels of natuursteen, u komt hier van alles tegen. Of u nu op zoek bent naar badkamertegels, tegels voor de keuken of voor in de tuin, bij de tegeldiscount heeft u een uitgebreid aanbod. Voor de inrichting van uw huis of voor de tuin, wilt u graag de beste tegels, zonder hier al te veel voor te betalen. Dan is de tegeldiscount de beste oplossing, hier vindt u kwaliteit voor de goedkoopste prijs.

Eigen import levert enorm prijsvoordeel op

Zanza heeft meer dan 30 jaar ervaring in tegels. Zij kunnen blindelings een onderscheid maken tussen de beste materialen en tegels die niet aan de kwaliteitseisen voldoen. Daarom importeert Zanza zelf de beste tegels en dit levert een enorm prijsvoordeel op, waardoor de prijs laag blijft. Hiervan profiteert de klant. Tegels aanschaffen bij de tegeldiscount is vaak een meevaller in het verbouwingsbudget en daar wordt iedereen blij van. Ondanks de lage prijzen van de tegels, blijft de service van de tegeldiscount hoog. Geen advies is ons te veel, we denken graag met u mee.

Alles wat u nodig heeft voor de verbouwing

Behalve tegels kunt u bij de tegeldiscount ook alle toebehoren vinden. De juiste lijmen, egalisatiemortel, waterdichtingen, profielen en de juiste lijmen. U heeft bij de tegeldiscount dus alles onder één dak. Ook als u nog op zoek bent naar andere materialen voor de verbouwing, zoals sanitair of andere vloerbedekkingen of zelfs kunstgras kunt u dit vinden in de Zanza showroom. Voor welk product u ook komt, de prijs is altijd laag. Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze tegeldiscount en showroom.