Mozaïek tegels

De mozaïek tegels zijn gebaseerd op een eeuwenoude techniek van de Grieken, waarbij een grote afbeelding werd vervaardigd door een flink aantal kleine steentjes. De Romeinen hebben deze techniek verfijnd en het werd vaak toegepast op de muren en vloeren van luxe villa’s of belangrijke gebouwen. Vandaag de dag zijn er nog steeds indrukwekkende mozaïek tegelvloeren of wanden in sommige gebouwen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden oneindig met de fraaie losse tegeltjes op een stukje gaas. Hierdoor wordt er ook in de woning steeds meer mozaïek gebruikt. Zowel voor de vloer als voor de wanden kunnen mozaïektegels worden toegepast.

Bekijk de uitgebreide mozaïek collectie

Ook Zanza heeft een uitgebreide collectie aan mozaïek tegels. Juist omdat ze zo veelzijdig zijn, zijn de mozaïektegels populair. Met mozaïek kunnen scherpe hoeken, overgangen en bochten gemakkelijk gemaakt worden. Glasmozaïek staat bekend om zijn krasbestendige oppervlakte, zijn onderhoudsvriendelijkheid, vorstbestendigheid en heldere kleuren. Ze worden vaak gebruikt in badkamers, maar met de verschillende kleurtinten kunt u overal mooie accenten maken, zowel binnen als buiten. Er zijn ook mozaïeken van natuursteen, deze vorm wijkt meestal af van de rechte vorm van de andere tegeltjes. Toch zorgen deze bijzondere mozaïeken voor een speciaal tintje in iedere ruimte.

Mozaïek tegels voor de laagste prijs

De lage prijzen van het mozaïek van Zanza maken het mogelijk om deze topkwaliteit mozaïek overal toe passen waar gewenst. Door de grote keuze die u bij Zanza op het gebied van mozaïek heeft, kunt u alle kanten op. Wij staat altijd klaar om u een deskundig en eerlijk advies te geven of een uitleg hoe u eenvoudig het mozaïek kunt plaatsen. Komt u gewoon eens kijken in onze showroom. Als u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij voor een goede service en een snelle levering.