Keukentegels

Vroeger werd er voornamelijk voor tegels in de keuken gekozen omdat dit het meest praktische was. Dit is allang niet meer aan de orde. Tegenwoordig zijn er zoveel fraaie keukentegels dat het echt een toevoeging kan zijn aan de inrichting van uw keuken. Natuurlijk zijn keukentegels nog steeds heel praktisch, mede omdat ze hitte- en waterbestendig zijn. Maar u kunt er nu ook nog eens allerlei stijlen mee creëren. Met het uitgebreide aanbod van Zanza kunt u kiezen voor keukentegels die uw strakke moderne keuken extra onderstrepen of u kiest bijvoorbeeld voor een meer landelijke stijl om nog meer huiselijkheid te realiseren. Voor welke stijl keukentegels u ook kiest, u kunt ervan uit gaan dat onze tegels altijd zeer scherp geprijsd zijn.

Topkwaliteit tegen bodemprijzen

Met meer dan 30 jaar ervaring op tegelgebied, heeft Zanza zich gespecialiseerd in het importeren van de beste tegels. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden, wat een groot voordeel voor de klant oplevert. Het uitgebreide assortiment aan keukenvloer- en keukenwandtegels zorgt dat u tegels kunt vinden in alle maten, vormen en kleuren. Natuurlijk selecteren we de meest hoogwaardige materialen, waardoor we topkwaliteit kunnen aanbieden tegen bodemprijzen. Ook alle toebehoren voor de tegels kunt u bij ons vinden, zoals de juiste lijmen, voegen, waterdichtingen, profielen en egalisatiemortels. Veel producten zijn op voorraad, dus meestal kunt u gelijk alles mee naar huis nemen. Past het niet in uw auto, maak dan gebruik van de gratis Zanza trailer.

Service en kwaliteit staan voorop

Heeft u vragen over de gewenste tegels of het plaatsen van tegels? Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Ook als u de tegels liever door onze vakmensen laat plaatsen, kunnen wij u hierover informeren. Service en kwaliteit staan bij Zanza altijd voorop, daarom leveren wij graag kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Kom eens naar de showroom, u zult er geen spijt van krijgen.