Keramische tegels

Keramische tegels en natuursteen tegels zijn eigenlijk de twee meest populaire soorten. Beide varianten kunt u vinden in de uitgebreide collectie van Zanza. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, zo zijn er onder andere terracotta tegels, cementtegels, grestegels of faience. Het voordeel van een keramische tegels is dat ze minder gevoelig zijn voor krassen en chemische middelen. Dit komt omdat ze een glazuurlaag hebben. Hierdoor is de tegel gemakkelijk te onderhouden en wordt vuil goed afgeweerd. Doordat de poriën van de stenen zijn dicht gebrand kan het vuil er veel moeilijker intrekken. Het eventueel aanwezige vuil ligt daarom altijd op de oppervlakte.

De beste kwaliteit tegels voor de beste prijs

Met meer dan 30 jaar ervaring in de tegelmarkt, kan Zanza u alles over de keramische tegels vertellen. Daarnaast heeft Zanza ervoor gekozen om zelf de beste kwaliteit tegels te importeren. Hierdoor blijft de prijs laag en daar profiteert u als klant van. De service blijft natuurlijk hoog, want een tevreden klant is belangrijk voor Zanza. Korte levertijden, een deskundig advies, een goed product en de beste prijzen zijn de pijlers waarop Zanza het niveau van de klanttevredenheid hooghoudt.

Vakkundig leggen of laten leggen

Ook als u zelf keramische tegels gaat leggen, heeft Zanza alles in huis wat u nodig heeft. Zelfs een deskundig advies om een goede start te maken. Bent u geen klusser en laat u de tegels liever door een vakman plaatsen? Dat kan ook door Zanza geregeld worden. Komt u gewoon eens naar de showroom om ons uitgebreide assortiment aan vloer- en wandtegels en andere producten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten de koffie vast voor u klaar.