Badkamer tegels

Het formaat, het legpatroon en het soort tegel zet de toon in uw badkamer. Met een zorgvuldig uitgekozen tegel zet u de sfeer neer die u voor ogen heeft. Gelukkig is de keuze in badkamer tegels enorm en kunt u met de tegels werkelijk alle kanten op. Bij het bekijken van het grote aanbod badkamer tegels bij Zanza komt u er waarschijnlijk al snel achter waar u voorkeur ligt. Is dat bijvoorbeeld die grote strakke tegel of voelt u meer voor de handgevormde tegels?

Optisch effect van de badkamer tegels

Toch moet u ook rekening houden met de ruimte waarin de tegels komen. Met grote tegels creëert u meer ruimtelijk effect en dat is handig als uw badkamer niet zo groot is. Een horizontaal patroon laat de badkamer breder lijken en een verticale legging maakt de ruimte smaller en hoger. Ook lichte tinten laten de badkamer groter lijken. Misschien heeft u hulp nodig bij het kiezen van de geschikte tegels voor uw badkamer? De medewerkers van Zanza geven u graag een deskundig advies. Service is belangrijk voor Zanza, net zoals de kwaliteit en de prijs. Doordat onze ervaren experts zelf de beste selectie aan tegels importeren, kunnen we een scherpe prijs aanbieden.

Een uitgebreide hoogwaardige collectie voor een scherpe prijs

Zanza heeft een zeer uitgebreide collectie aan badkamer tegels, zowel wat betreft keramische tegels als natuursteen. Ook het keramisch parket is erg gewild voor de badkamer. Deze tegels hebben de voordelen van een tegelvloer, maar zijn bijna niet van hout te onderscheiden. In onze showroom kunt u alle tegels op uw gemak bekijken en eventueel zelfs vergelijken onder het genot van een kopje koffie. Heeft u een keus gemaakt? Kijk dan ook gelijk voor de juiste lijmen, voegen, egalisatiemortels, waterdichtingen en profielen. Past het allemaal niet in de auto? Gebruik dan onze gratis Zanza trailer. Ontdek wat Zanza nog meer te bieden heeft en kom naar de showroom.