Tegels , bij Zanza in Antwerpen (Borsbeek)

Tegels in de woonruimte blijft nog steeds ideale keuze, eigenlijk wordt de vraag naar mooie en hoogwaardige tegels steeds groter. Tegels passen namelijk bij iedere stijl, zijn onderhoudsvriendelijk en daarnaast gaan ze jaren mee. Inmiddels is er een uitgebreide keuze aan tegels, of u nu graag natuurstenen tegels wilt of keramische tegels. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren, waardoor u uw keuze volledig op de inrichting kunt afstemmen. Ook de vraag naar grote vloertegels wordt steeds groter of vloertegels die aansluiten op de stijl van de terrastegel.

Een uitgebreide collectie tegels voor een zeer betaalbare prijs

Zanza heeft een uitgebreide collectie tegels én ook niet onbelangrijk: voor een zeer betaalbare prijs. Met meer dan 30 jaar ervaring in tegels, hebben zij er inmiddels voor gekozen om zelf een hoogwaardige collectie te importeren, waardoor voor de klant de prijs laag gehouden kan worden. Talloze bekende merken uit binnen- en buitenland kunt u in de showroom bekijken. Zanza heeft niet alleen vloertegels, maar ook een zeer ruime collectie aan wandtegels en terrastegels. Ook kunnen onze vriendelijke medewerkers u adviseren over de juiste keuze voor een bepaalde ruimte. Aanvullende producten, zoals lijmen, voegen, egalisatiemortels, waterdichtingen en profielen zijn ook verkrijgbaar.

Tegels gelijk meenemen of laten bezorgen?

De wanden of de vloer in de woning bepalen een groot deel van de sfeer. Daarom is het belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken. Of het nu gaat om leistenen vloertegels, marmeren vloertegels, travertin, hardsteen of graniet, Zanza heeft altijd het grootste aanbod, de scherpste prijs én de beste service. Wilt u de tegels gelijk meenemen? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een gratis aanhangwagen uitlenen, zodat u de tegels naar huis kunt vervoeren. Kom gewoon eens langs in onze showroom, hier vindt u de beste en goedkoopste tegels voor in en om het huis.