Parketvloer

De reden dat veel mensen kiezen voor een parketvloer, heeft te maken met de warme uitstraling. Er is flink wat keuze op het gebied van verschillende houtsoorten, waardoor er voor iedere stijl de juiste parketvloer te vinden is. Parketvloeren gaan ook een lange tijd mee en mochten er met de tijd wat krassen in komen, dan is dat makkelijk te herstellen. U kunt bijvoorbeeld de vloer opschuren en voorzien van een nieuwe afwerking. Toch krijgt de vloer ook meer karakter, naarmate de vloer ook meer wordt gebruikt. Een parketvloer zorgt tevens voor meerwaarde in uw woning, zeker omdat het hout steeds schaarser en duurder wordt.

Een warme uitstraling én een warm gevoel

Voor veel mensen is het aangename gevoel wat men krijgt als men met blote voeten over de parketvloer loopt, niet te vergelijken met een ander soort vloerbedekking. Parket zier er namelijk niet alleen warm uit, het voelt ook warm aan. Daarnaast is het een ideale manier om de vloer te isoleren. Parket kan ook met vloerverwarming gecombineerd worden, maar laat u hierover wel even voorlichten want niet iedere houtsoort is geschikt. Nerveuze of zachte houtsoorten kunnen beter vermeden worden bij vloerverwarming.

Een deskundig advies en een goede service

De experts van Zanza kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van de houtsoorten. Hierdoor kunt u een gedegen en bewuste keuze maken. Bij Zanza kunt u ook alle toebehoren verkrijgen voor het leggen van een parketvloer. Parket kopen bij Zanza is niet alleen zeer voordelig, maar u krijgt ook een uitstekende service. Direct meenemen of korte levertijden, een deskundig advies en eventueel zelfs een vervoermiddel naar huis. En dat allemaal voor een enorm lage prijs. Kom gewoon eens kijken in de showroom en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.