Weber tegellijm

Welke klus je thuis ook wilt doen, een klus is het gemakkelijkst aan te pakken en wordt succesvol als je gebruik kunt maken van het juiste gereedschap en hulpmateriaal. Dit geldt ook voor het plaatsen van een tegelwand of een tegelvloer. Je kunt prachtige tegels uitgekozen hebben, maar als je een slechte kwaliteit tegellijm hebt dan zul je niet lang van je tegels genieten.

Na verloop van tijd zullen de tegels los komen te zitten en in het ergste geval vallen ze van de muur en lopen schade op. Naast goede kwaliteit tegels, zul je ook een goede kwaliteit tegellijm moeten aanschaffen. Op deze manier ben je verzekerd dat je tegels lang mee gaan. Een goede tegellijm die onmisbaar is om tegels te plaatsen is Weber tegellijm.

De tegellijmen van Weber

Weber is een gerenommeerd merk op het gebied van lijmen, mortels en pasta’s. Met de tegellijm van Weber ben je verzekerd voor een goede hechting tussen tegels en ondergrond. Ondanks dat de Weber tegellijm een verborgen product is, bepaald het mede de duurzaamheid van je tegelwand.

Kies dus naast die fraaie tegels, ook de juiste tegellijm. Wel zijn er diverse factoren afhankelijk voor een goede hechting van de tegels, zoals het formaat van de tegels en de ondergrond. Daarom heeft Weber een drietal verschillende tegellijmen ontwikkeld, met elk hun eigen voor- en nadelen en specifieke eigenschappen:

  • Webercol plus
  • Webercol plus comfort
  • Webercol plus project

Zo is er dus altijd wel een tegellijm van Weber te verkrijgen voor jouw type tegels of ondergrond.

Weber tegellijm bij Zanza

Als tegelhandel biedt ook Zanza.be Weber tegellijm aan. Bekijk op de website van Zanza het aanbod aan kwaliteitsvolle tegels en bestel daar dan direct de Weber tegellijm bij. Bij Zanza ben je gegarandeerd van goede kwaliteit tegen lage prijzen en een uitstekende service.