Balterio

Balterio is een bekend topmerk van laminaatvloeren. Deze aanbieder van laminaatvloeren heeft een compleet en uitgebreid aanbod aan laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling en sommige vloeren hebben een speels en eigen effect erin. Zanza erkend en herkend de hoogstaande kwaliteit en de enorme variatie. Daarom biedt Zanza het volledige Gamma-aanbod aan.

Kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren

Balterio staat voor kwaliteit. De toplaag is uitstekend en de HDF-kern is van kwaliteit. Voordat een vloer in een huis belandt, wordt deze onderworpen aan strikte controles. Balterio bewijst dat ze kwaliteit leveren. Ze geven niet voor niets 10 jaar garantie op de producten.

De laminaatvoeren hebben slijtvaste en stootvaste eigenschappen. De toplaag en de hdf-kern beschermt de vloer tegen schade. Bovendien is de laminaatvloer slipvast.

Gevarieerd en breed aanbod

Balterio heeft voor moderne en klassieke interieurs het geschikte laminaat. In totaal biedt Balterio 13 hoofdmerken aan, met daaronder een enorme variatie aan vloeren.

 • Grande
  Grande is een ontzettend realistisch ogende pakketvloer. Verkrijgbaar in lange & brede planken, lange & smalle planken of een mix aan smalle & brede planken.
 • Xpressions
  Xpressions is uniek laminaat met een prachtig patroon. Te verkrijgen in visgraatstructuur, abstracte geometrische vormen of een ruitpatroon.
 • Xperience4
  Xperience4 is fraai laminaat met een natuurlijke houten uitstraling. Verkrijgbaar in diverse houtkleuren.
 • Pure Stone
  Pure Stone is laminaat, maar oogt als een warme vloertegel. Verkrijgbaar in wit, bruin, grijs en zwart.
 • Dolce
  Dolce is modern laminaat zonder v-groeven. Verkrijgbaar in verschillende structuren en patronen.
 • Tradition Quattro
  Tradition Quattro is warm gekleurd laminaat welke oogt als klassiek hout. In verschillende warme bruine en lichte bruine kleuren te verkrijgen.
 • Magnitude
  Magnitude is matglanzend laminaat die oogt en aanvoelt als een prachtige eiken vloer. Verkrijgbaar in verschillende houttinten.
 • Xperience
  Xperience is een eigentijdse effen vloer met een olieafwerking. Verkrijgbaar in iepenhout.
 • Tulip
  Tulip is stijlvol en uniek laminaat met een speelse uitstraling. Zowel geschikt in klassieke als moderne inrichtingen.
 • Impressio
  Impressio is ruw laminaat om te zien door de kracht van de houtlook. Verkrijgbaar in zachte en harde kleuren bruin en crème.
 • Quattro Vintage
  Quottro Vintage is prachtig vintage laminaat door het speelse effect en de verouderde look. Dit karaktervolle laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren bruin.
 • Urban
  Urban is laminaatvloer met een betonlook om het stedelijk effect in huis levend te maken. Verkrijgbaar in betontegels, grenen of een mooie houtmix.
 • Dolce Vita
  Dolce Vita oogt als een pakketvloer, maar het is echt laminaat. Deze moderne vloer is verkrijgbaar in grijze en bruine houtkleuren.

Meer dan laminaat

Bij Zanza kan u niet alleen terecht voor de Balterio vloeren, ook alle Balterio randafwerkingen zitten in ons assortiment. Dankzij Balterio`s True Matching technologie, bestaan er voor al uw laminaatvloeren perfect bijpassende plinten, profielen, kwadranten, scotia enz … Er is geen enkel verschil tussen uw vloer en de accessoires te zien. Daarenboven hebben Balterio accessoires een uniek gelakte toplaag om hen nog meer krasvrij te maken.

De laminaatvloeren van Balterio hebben een residentiële garantie van 25 jaar. Bij Zanza hebben we gans het Balterio assortiment in huis. Kom eens kijken in onze showroom!