Allibert maakt onderdeel uit van de Allibert Group. Dit merk heeft alles voor de inrichting van de badkamer. Van badkamermeubel tot en met spiegelverlichting. Zanza heeft spiegels en verlichting van dit topmerk in het assortiment.

Allibert, een rijke historie

Allibert is een klassieker onder de merken. Het merk is opgericht in 1930 door Joseph Allibert. De activiteiten lagen eerst rondom schoenzolen, maar dit veranderde door veel ontwikkelingen en groei door de jaren heen. Vandaag de dag heeft Allibert een volledig aanbod voor huis en tuin.

Allibert heeft de badkamer voor iedereen

Elegant en stijlvol? Modern en stoer? Klassiek en warm? Natuurlijk en simplistisch? In iedere stijl heeft Allibert mooie badkamerproducten. Het is de leverancier van tijdloze, maar stijlvolle badkamerproducten.

Allibert staat voor hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit resulteert in jarenlange garanties op de producten. Voor kwaliteit staan betekent immers zeker zijn van de producten. Zo hebben de baden bijvoorbeeld 10 jaar garantie.

Praktische oplossingen voor uw spiegel

Allibert denkt verder dan het meubilair voor in de badkamer. Een badkamer die praktisch en prettig is, daar staat het topmerk voor. Spiegelverlichting hoort daar ook bij. Dat brengt gemak en zekerheid met zich mee. In de ochtend of de avond opfrissen vraagt natuurlijk wel om goed zicht.

Allibert verkoopt spiegels in verschillende stijlen. Voor de robuuste en stoere inrichtingen heeft het merk spiegels met een aluminium frame. Voor de warme klassieke of moderne interieurs zijn er spiegels met een houten frame. Liever iets tijdloos? Ga voor een mooie vorm spiegel zonder lijst.

Ook qua verlichting is er meer dan voldoende keuze. Het is allemaal LED-verlichting die te bevestigen is boven de spiegel.