Laminaat leggen

Laminaat is een populaire vloerbedekking en een prima alternatief voor parket. Eigenlijk is laminaat niet meer weg te denken uit het interieur. Ook om budgettaire redenen valt laminaat bij veel mensen goed in de smaak, zeker met de extra lage prijzen bij Zanza. Laminaat is simpel te onderhouden en als u kiest voor IVC-laminaat ziet u bijna geen verschil met parket. Met dien verstande dat u het laminaat niet hoeft op te schuren of te oliën. Het huidige laminaat is ijzersterk, heeft een solide structuur en is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het niet al te moeilijk om het laminaat te leggen.

Laminaat zelf leggen of laten leggen

Als u laminaat gaat plaatsen, heeft u een aantal toebehorende zaken nodig. Bij Zanza vindt u alles wat u nodig heeft: de onderlaag, de afstandshouders en de plinten. Onze experts helpen u graag even op weg. Wilt u niet zelf het laminaat leggen? Zanza heeft de juiste vakmannen in huis om u het werk uit handen te nemen. Ook hier bieden wij een ruime keuze, een lage prijs, een rappe levering, een snelle plaatsing en een vlotte service. Daarnaast profiteert u ook nog eens van het laagste btw-tarief.

Een deskundig advies

Bij Zanza ontdekt u de vier meest verkochte laminaatsoorten ter wereld. Maar er is nog meer. De uitgebreide collectie zal u verrassen en de keus misschien ook wat moeilijker maken. Komt u gewoon eens naar de showroom en bekijk de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. En misschien neemt u uw favoriete laminaat wel gelijk mee naar huis. Past het niet in de auto, dan kunt u gebruik maken van onze Zanza trailer. Kom vandaag nog, dan kunt u morgen uw laminaat leggen.