Keramisch parket

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van een houten vloer die liever geen houten vloer willen of kunnen hebben. Er is tegenwoordig namelijk keramisch parket in diverse soorten en maten. Een houten parketvloer is natuurlijk ook prachtig om te zien, maar vraagt wel iets meer onderhoud. Als u de vloer in een optimale conditie wilt houden, dan moet hij wel af en toe geschuurd en geolied worden. Met een keramische parketvloer is dat allemaal niet nodig. Het is bijna niet te onderscheiden van een houten parketvloer, maar is wel kras- en stootbestendig en zo goed als onderhoudsarm.

Lage prijzen voor een top kwaliteit

Een keramische parketvloer is eenvoudig te reinigen. Even stofzuigen en dweilen en het is weer als nieuw. Hierdoor heeft u wel de looks van de houten vloer, maar het gemak van een keramische tegelvloer. Bij Zanza hebben we verschillende soorten keramisch parket. Tegels van een topkwaliteit, maar wel met lage prijzen. We bieden een uitstekende service en een korte levertijd.

Keramisch parket ook geschikt voor de natte ruimtes

Het voordeel van keramisch parket is, dat het ook in vochtige ruimtes geplaatst kan worden. Dus ook in de badkamer of keuken kunt u de sfeer van een houten vloer nabootsen. Daarbij heeft het keramisch parket natuurlijk een lange levensduur. Wilt u ook graag een houten vloer in de vorm van een keramisch parket of wilt u de twee materialen met elkaar vergelijken? Dat kan allemaal in onze showroom. Kom gewoon eens langs, wij kunnen u ook adviseren bij uw keuze.