De toegenomen vraag naar ecologische bouwmaterialen zette Wicanders aan tot de ontwikkeling van de gloednieuwe serie “Authentica”.

De eigenschappen even op een rij:

Comfort en duurzaamheid gekoppeld aan weerbaarheid en stijl.

COMFORT:

De kurktechnologie bestaat uit een structuur van meerdere lagen. Op de isolerende kurkonderlaag van 1.3 mm werd een HDF plaat aangebracht  (Hout –  vezelplaat met hoge densiteit). Hierop werd 2.7 mm kurk – agglomeraat voorzien. De afwerking is een decoratief dessin met een beschermende laag. Deze opbouw garandeert een vloer die akoestisch en thermisch opvallend presteert waardoor een aangenaam loopcomfort wordt verzekerd. De opbouw maakt de vloer tevens schkbestendig.

DUURZAAM:

De in totaal 10.5 mm dikke vloer bevat een 4 mm dikke kurklaag afkomstig van duurzaam beheerde kurkbomen. De HDF en eindlaag worden verkregen uit duurzame bronnen en moeten voldoen aan de strengste milieueisen. De vloer is bij voorbeeld vrij van Ftalaten (weekmakers) waardoor “Authentica” bijdraagt tot schonere lucht en een betere luchtkwaliteit.

WEERBAAR:

De toplaag van 0.55 mm uit LVT (Luxury Vinyl) werd speciaal ontwikkeld voor zwaar loopverkeer en is bestand tegen krassen en vlekken. Bovendien is de vloer anti – slip. De garantie van de Authentica bedraagt dan ook 25 jaar voor privaat gebruik en 15 jaar voor commerciële toepassingen.

STIJL:

De vloer bestaat zowel in prachtige, hedendaagse houtdessins als in natuurgetrouwe steendessins. Er bestaan zowel uitvoeringen die uitgesproken klassiek zijn als uitvoeringen die subtiel modern zijn. De breedte van het gamma maakt dat iedereen zijn gading vindt in dit uitgesproken groen alternatief voor parket en tegels

AUTHENTICA is als gamma opgenomen in het gamma van Zanza.be en wordt op realistische wijze getoond in de toonzaal op de Frans Beirenslaan 126 te Borsbeek.

Profiteer nu van de lanceringsprijs aan 36.95 €/m²

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...
Door Zanza Tagged