Bij heel wat stadstuinen of kleinere tuinen is het moeilijk, zo niet onmogelijk, als je frequent op het gras loopt om een mooi groen grasveld te hebben en te behouden.

Natuurlijk gras heeft immers een herstelperiode nodig na elk intensief beloop of gebruik van de tuin. Gevolg is dat er veelvuldig kale plekken voorkomen en dat het grasveld bruine plekken vertoont.

Daarbij komt dat tijdens een langere droge, zonnige periode het gras moet besproeid worden om schade te voorkomen. In het voorjaar dient de grasmat geverticuleerd, bijgezaaid en bemest te worden. Je begrijpt het, een mooi gazon is niet evident en vereist een uitgebreid onderhoud wil je kunnen genieten van je grasperk.

Gezien iedereen minder en minder tijd heeft en niet altijd over groen vingers beschikt dringt zich een andere oplossing op.

En de meest voor de hand liggende oplossing is dus kunstgras om nogal wat redenen:

  1. Het leggen van kunstgras is uitermate simpel en gaat snel
  2. Na het aanleggen van tuin is het kunstgras onderhoudsvrij
  3. Het gras weerstaat aan zure regen, urinezuur van poezen of honden
  4. Heeft een lange levensduur
  5. Mag geschuurd worden met zeep en water
  6. Bij droog weer kan je het gras stofzuigen en borstelen zodat het weer nieuw uitziet
  7. Er zijn geen jaarlijks weerkerende kosten en het gras kan probleemloos worden vervangen

Zanza.be werkt voor zijn kunstgrasassortiment samen met Grass- Look. Voordelen: een plaatselijk verdeler – fabrikant van Belgisch kwaliteitsgras. De rolbreedte bedraagt liefst 4 m en verkoopprijzen inclusief 21 % BTW starten al bij 18.72 €/m².

Kunstgras, je volgende slimme investering in je woning…’t is gewoon een kwestie van tijd eer je overstag zal gaan voor deze schitterende tuinoplossing.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 StarsLaden...
Door Zanza