Ken je COREtec-vloeren al? Ontdek ze exclusief in de COREtec-studio bij Zanza!

Op zoek naar een unieke, duurzame én mooie vloer voor je woning? Dan moét je de prachtvloeren van COREtec ontdekken. Een geweldige kwaliteit, een ruim aanbod en een meer dan schappelijke prijs.

De prijs is natuurlijk het scherpst als je jouw COREtec vloer bij Zanza koopt. Want wij zwaaien de deuren open van de allereerste Belgische COREtec Studio!

COREtec Studio: wat is het?

Een COREtec Studio is een exclusief winkelconcept dat je enkel vindt bij premium COREtec-partners. In de Zanza-showroom is er voortaan maar liefst 40m² voorbehouden voor de gevarieerde collectie van deze gerenommeerde fabrikant.

Zo kan je alle COREtec-vloeren zelf ontdekken en beleven. Alle collecties zijn bij Zanza te bezichtigen én te kopen: COREtec® Stone CERATOUCH, Authentics by COREtec®,’The Naturals, Megastone, The Essentials, ProPlus, Herringbone en binnenkort ook COREtec® Stairs.”

Uniek in België, bij Zanza natuurlijk

De COREtec Studio bij Zanza is de eerste en enige in zijn soort, in héél België! Een geweldige primeur dus, waar jij als Zanza-klant je voordeel mee doet. Dit unieke shop-in-shop-concept biedt je de beste klantbeleving en de ruimste keuze bij het selecteren van je favoriete COREtec-vloer.

Als exclusieve houder van de COREtec Studio in onze winkel, ben je verzekerd van het beste advies. Samen met de fabrikant bieden we unieke tools aan die jou helpen bij het kiezen van de vloer die écht bij je past.

COREtec vloer kopen bij Zanza: beste prijs gegarandeerd

Zanza zou Zanza niet zijn als we ook deze vloeren niet koppelden aan onze ijzersterke service én onze kenmerkende, scherpe prijzen. COREtec-vloer kopen in Antwerpen, zonder een gat in je budget te slaan? Kom vandaag nog langs in onze showroom, en beleef het unieke COREtec Studio-concept zelf!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2stem/men)Laden...
Door Luc Van Geyte